Ε.ΝΟ.Β.Ε. - ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Front_Banner

Διαδικτυακή εκδήλωση για το πτωχευτικό δίκαιο

Την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020, ώρα 18:00, θα λάβει χώρα η πρώτη διαδικτυακή εκδήλωση της Ε.Νο.Β.Ε.  με θέμα «Το νέο πτωχευτικό δίκαιο των επιχειρήσεων και των υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων». Σ΄ αυτή θα παρουσιαστούν από εξαιρετικούς ακαδημαϊκούς - εμπορικολόγους πτυχές των νέων νόμων 4738/2020 «ρύθμιση οφειλών και παροχή δεύτερης ευκαιρίας και άλλες διατάξεις» και 4745/2020 «ρυθμίσεις για την επιτάχυνση της εκδίκασης εκκρεμών υποθέσεων του ν. 3869/2010 κ.λπ.». Τα νομοθετήματα αυτά έρχονται να ρυθμίσουν καταστάσεις από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης που έπληξε τη χώρα μας βαρύτατα τα τελευταία χρόνια, και οι οποίες, δυσμενείς ασφαλώς, επιτάθηκαν από τους οικονομικούς και όχι μόνον αποκλεισμούς της πανδημίας του κορονωϊού. Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιείται με τη συνδρομή και τεχνική υποστήριξη των εκδόσεων ΣΑΚΚΟΥΛΑ Α.Ε. Αθήνα – Θεσσαλονίκη.

Ο σχετικός σύνδεσμος από την ιστοσελίδα της για τη σχετική εγγραφή είναι ο:    https://www.sakkoulas.gr/extref/inf/MTE1MzYgZXZlbnQgMTE/

Το βίντεο της εκδήκωσης.

 

 

 

Επιστημονική διημερίδα με θέμα: "Ο νέος Ποινικός Κώδικας και το Κράτος Δικαίου".

Η Ένωση Ελλήνων Ποινικολόγων και η Εταιρεία Νομικών Βορείου Ελλάδος σας προσκαλούν σε επιστημονική διημερίδα με θέμα: "Ο νέος Ποινικός Κώδικας και το Κράτος Δικαίου" την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 (17:45΄) και το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 (09:45΄) στην Αίθουσα εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Τσιμισκή 29, Θεσσαλονίκη.

Επιστημονική ημερίδα προς τιμή του Δ. Κράνη με θέμα: "Η συμβολή του ΚΠολΔ στην αποτελεσματική παροχή έννομης προστασίας".

Η Εταιρεία Νομικών Βορείου Ελλάδος, η Ένωση Ελλήνων Δικονομολόγων και ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης σας προσκαλούν σε επιστημονική ημερίδα προς τιμή και με αφορμή την αφυπηρέτηση του Αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου κου Δημήτριου Κράνη με θέμα: «Η συμβολή του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας στην αποτελεσματική παροχή έννομης προστασίας», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 στις 17.00΄ στην αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Τσιμισκή 29, στη Θεσσαλονίκη.

 

 

Επιστημονική διημερίδα με θέμα: "Το νέο δίκαιο της Α.Ε. και των εταιρικών μετασχηματισμών".

Η Εταιρεία Νομικών Βορείου Ελλάδος και η Μακεδονική Ένωση Εμπορικού Δικαίου σας προσκαλούν σε επιστημονική διημερίδα με θέμα: «Το νέο δίκαιο της ανώνυμης εταιρίας και των εταιρικών μετασχηματισμών», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019 στις 18.00΄ και το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 στις 10.00΄ στην αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Τσιμισκή 29, στη Θεσσαλονίκη.

Επιστημονική ημερίδα με θέμα: "Η επιρροή της νομολογία του ΕΔΔΑ στην εθνική νομολογία".

Η Εταιρεία Νομικών Βορείου Ελλάδος και η Ελληνική Εταιρεία Ποινικού Δικαίου σας προσκαλούν σε επιστημονική ημερίδα, υπό την αιγίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, με θέμα: «Η επιρροή της νομολογίας του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου στην εθνική νομολογία», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 16.45΄ στην αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Τσιμισκή 29, στη Θεσσαλονίκη.

Η ημερίδα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Καθηγητή Ιωάννη Μανωλεδάκη.

ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ     Ι. Δραγούμη 5  546 24 Θεσσαλονίκη

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ   Δικηγόρος παρ΄ Α.Π. Πρόεδρος ΕΝΟΒΕ

Βασ. Ηρακλείου 26  546 24 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  τηλ.: 2310-273484  φαξ:  2310-273987  info@enobe.org.gr