Ε.ΝΟ.Β.Ε. - ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Front_Banner

Επιστημονική ημερίδα: "Δικαστική εκπαίδευση, Πολιτεία και Κοινωνία".

Το Ινστιτούτο για τη Δικαιοσύνη και την Ανάπτυξη του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου, η Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών και η Εταιρία Νομικών Βορείου Ελλάδος σας καλούν να παρακολουθήσετε την επιστημονική ημερίδα με θέμα: "Δικαστική εκπαίδευση, Πολιτεία και Κοινωνία" που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18:00΄ στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, Τσιμισκή 29.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν έξι εισηγητές, οι κ.κ. Μιχαήλ Πικραμένος, Σύμβουλος Επικρατείας και επίκουρος καθηγητής Δημοσίου Δικαίου Α.Π.Θ., Αριστείδης Χατζής, Αναπληρωτής καθηγητής Φιλοσοφίας του Δικαίου στο Ε.Κ.Π.Α., Βασίλειος Ανδρουλάκης,  Πάρεδρος του ΣτΕ, Πέτρος Αλικάκος, Δ.Ν. και Πρόεδρος Πρωτοδικών, Στέργιος Κοφίνης, Δ.Ν. και Πρωτοδίκης Διοικητικών Δικαστηρίων και Τριαντάφυλλος Ζολώτας, Δ.Ν. και Πρωτοδίκης Διοικητικών Δικαστηρίων.

Θα ακολουθήσουν τρεις παρεμβάσεις από τους κ.κ. Δημήτριο Κράνη, Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου και Γενικό Δ/ντή της Ε.Σ.Δ.Λ., Ελισάβετ Συμεωνίδου-Καστανίδου, καθηγήτρια Ποινικού Δικαίου στο Α.Π.Θ. και Κοσμήτορα της Νομικής Σχολής και από τον Αθανάσιο Γεωργιάδη, Πρόεδρος της Ε.Νο.Β.Ε. και μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Δικηγορικών Εταιριών Ελλάδας.

Τη συζήτηση συντονίζει η Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, κα Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

 

ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ     Ι. Δραγούμη 5  546 24 Θεσσαλονίκη

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ   Δικηγόρος παρ΄ Α.Π. Πρόεδρος ΕΝΟΒΕ

Βασ. Ηρακλείου 26  546 24 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  τηλ.: 2310-273484  φαξ:  2310-273987  info@enobe.org.gr