Ε.ΝΟ.Β.Ε. - ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Front_Banner

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο – Τροποποίηση Καταστατικού

Διεξήχθη η τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.ΝΟ.Β.Ε. όπως είχε προγραμματιστεί. Από τις αρχαιρεσίες της 1ης Ιουνίου 2020  προέκυψε νέο διοικητικό συμβούλιο το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα. Ο δικηγόρος κ. Αθανάσιος Γεωργιάδης επανεξελέγη ως Πρόεδρος, ο καθηγητής κ. Παρασκευάς Αρβανιτάκης ως Αντιπρόεδρος, ο δικηγόρος κ. Αντώνιος Νεδελκόπουλος ως γενικός γραμματέας, ο δικηγόρος κ. Σωτήριος Μπαλτάς ως ταμίας και μέλη η καθηγήτρια αστικού δικαίου στο ΑΠΘ κ. Γιαννούλα Καρύμπαλη – Τσίπτσιου, ο κ. Απόστολος Καραγκουνίδης, αναπλ. καθηγητής εμπορικού δικαίου στο ΔΠΘ και ο κ. Παναγιώτης Γιαννόπουλος επίκ. καθηγητής Πολιτ. Δικονομίας στο ΔΠΘ. Ακόμη, τα μέλη της Ε.ΝΟ.Β.Ε. ενέκριναν την τροποποίηση του καταστατικού της εταιρείας που αναρτάται στην οικεία θέση.

Η Γενική Συνέλευση της 1ης Ιουνίου 2020 θα διεξαχθεί κανονικά σύμφωνα με το πρόγραμμα

Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΝΟ.Β.Ε. ενημερώνει τα μέλη του ότι η προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020 Γενική Συνέλευση θα λάβει χώρα κανονικά το απόγευμα στο Κτήριο της Διαγωνίου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (είσοδος από την οδό Ισαύρων, 4ος όροφος). Η αίθουσα θα είναι ανοικτή χάρη στην προσφορά του ΔΣΘ από τις 6 μμ ώστε να γίνεται με άνεση η προσέλευση και η εγγραφή. Δεν  θα υπάρξει πρόβλημα με τον covid-19. Υπάρχει ευρύχωρος ανελκυστήρας όπου μπορούν να ανεβαίνουν 2 άτομα τη φορά, η αίθουσα είναι μεγάλη και τα μέλη μπορούν να κάθονται αραιά, θέση παρά θέση. Αντισηπτικό θα υπάρχει ενώ συστήνεται η χρήση μάσκας.

Αρχαιρεσίες Ε.Νο.Β.Ε. - Απολογισμός 2017-2020.

Η Εταιρία Νομικών Βορείου Ελλάδος καλεί τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη της να συμμετέχουν στην Τακτική Γενική Συνέλευση προς εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και παρουσίαση του Απολογισμού της τριετίας 2017-2020, η οποία θα διεξαχθεί τη Δευτέρα, 1η Ιουνίου 2020 και ώρα 17:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ο ορ. του κτιρίου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης στην οδό Βύρωνος 2 (Διαγώνιος).

Σε περίπτωση μη απαρτίας η επαναληπτική Γενική Συνέλευση έχει οριστεί για την ίδια ημέρα στις 19:00 στην ίδια αίθουσα.

Σε περίπτωση εκ νέου μη επίτευξης απαρτίας η επόμενη επαναληπτική Γενική Συνέλευση έχει οριστεί για τη Δευτέρα, 14η Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 18:00 στην ίδια ως άνω αίθουσα, ενώ σε περίπτωση που και τότε δεν πραγματοποιηθεί, θα επαναληφθεί στην ίδια αίθουσα τη Δευτέρα, 5η Οκτωβρίου 2020 και ώρα 18:00 στην ίδια αίθουσα.

Απολογισμός 2020

 

Επιστημονική διημερίδα με θέμα: "Ο νέος Ποινικός Κώδικας και το Κράτος Δικαίου".

Η Ένωση Ελλήνων Ποινικολόγων και η Εταιρεία Νομικών Βορείου Ελλάδος σας προσκαλούν σε επιστημονική διημερίδα με θέμα: "Ο νέος Ποινικός Κώδικας και το Κράτος Δικαίου" την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 (17:45΄) και το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 (09:45΄) στην Αίθουσα εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Τσιμισκή 29, Θεσσαλονίκη.

Επιστημονική ημερίδα προς τιμή του Δ. Κράνη με θέμα: "Η συμβολή του ΚΠολΔ στην αποτελεσματική παροχή έννομης προστασίας".

Η Εταιρεία Νομικών Βορείου Ελλάδος, η Ένωση Ελλήνων Δικονομολόγων και ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης σας προσκαλούν σε επιστημονική ημερίδα προς τιμή και με αφορμή την αφυπηρέτηση του Αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου κου Δημήτριου Κράνη με θέμα: «Η συμβολή του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας στην αποτελεσματική παροχή έννομης προστασίας», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Ιουνίου στις 17.00΄ στην αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Τσιμισκή 29, στη Θεσσαλονίκη.

 

ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ     Ι. Δραγούμη 5  546 24 Θεσσαλονίκη

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ   Δικηγόρος παρ΄ Α.Π. Πρόεδρος ΕΝΟΒΕ

Βασ. Ηρακλείου 26  546 24 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  τηλ.: 2310-273484  φαξ:  2310-273987  info@enobe.org.gr